Merenneidon esiintymispalvelut

 

Merenneito Nerissa on esiintynyt mm. kylpylöissä, uimahalleissa, festareilla ( Simerock, Ouhoi!-Merifestivaali), Venexpo-venemessuilla sekä Vene Båt 2016 messuilla. Tältä monipuoliselta vesiesiintyjältä voi tilata esiintymispalveluita monenlaiseen tarpeeseen, olit sitten järjestämässä pieniä lastenjuhlia, isompaa tilaisuutta tai mietit yrityksesi esiintuomista messuilla. Merenneito voi sukeltaa mukaan altaaseen tai oleskella kuivalla maalla, minne vain näyttävän esiintyjän haluatkaan.

Koko perheen esiintyjä

Merenneito on ainutlaatuinen viihdyttäjä myös siksi, että se on esiintyvä hahmo, joka voi uida ja sukellella vedessä, sekä olla samalla aktiivisessa vuorovaikutuksessa niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Siksipä merenneito on loistava esiintyjä erityisesti kylpylöihin ja vesipuistoihin. Kukapa voisi vastustaa mahdollisuutta päästä uimaan ihkaelävän satuhahmon kanssa. Merenneito voi näyttää ja opettaa vieraille merenneitotemppuja vedessä, kuten kuplasuukkoja, voltteja ja käsilläseisontaa. Nerissa kertoilee myös ihania tarinoita merenneidoista ja tutustuttaa kaikki merenneitojen omaan kieleen, merlantiin, jota Nerissa puhuu myös veden alla. Rohkeimmat pääsevät myös kokeilemaan, millaista on matkustaa merenneidon reppuselkäkyydissä!

Vaikka merenneito mielletäänkin yleensä vain lapsille tarkoitetuksi hahmoksi, saa merenneidon hämmästyttävän aidon oloinen pyrstö ja mystisen yliluonnollinen olemus kiedottua lumoukseensa myös vanhemmat vieraat. Oli asiakkaasi sitten ulkomaalainen tai ihan kotimaasta, on melko varmaa ettei hän vielä ole poseerannut kuvassa vierellään oikea merenneito, saati koskettanut tällaisen vesiotuksen pyrstöä. Kuva merenneidon kanssa, siinäpä vasta mieleenpainuva tuliainen kotiväelle! Yrityksesi näkyvyys taas on taattu esimerkiksi lisäämällä valokuvan taustalle yrityksesi logo.

Projektit

Merenneitomme osallistuu mielellään myös erilaisiin kuvausprojekteihin, mainoskampanjoihin, hyväntekeväisyystapahtumiin sekä periaatteessa mihin vaan, mihin tarvitaan jotain uniikkia ja mieleenpainuvaa.

Merenneito Nerissa tekee arjesta irrottautumisen helpoksi viemällä vieraat kanssaan arjen tuolle puolen, suoraan sisälle mielikuvitukseen!

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään sinulle juuri tarpeitasi vastaava esiintymiskokonaisuus.

 

Sivun kuvat Studio Artica (ylin ja alin) sekä Juhani Väihkönen Photography (keskimmäinen)

 

 

 

 


Tapahtumat

Varaa mieleenpainuva esiintyjä tapahtumiisi, tiedustelut ja keikkavaraukset osoitteesta info@merenneitonerissa.fi!

Yhteistyössä

  • Studio Artica
  • Merenneito Riia
  • Taidekehystämö Hyvärinen